2016. január 30., szombat

Január vége!

Tegnap este felhívtam Krisztián barátomat, hogy mit csinál reggel? Mondom nem kell dolgoznom, kimehetnénk egy kicsit leskelődni. Ő azonnal igent mondott, pedig elígérkezett egy disznótorba ahol azért valljuk be lehet finomakat enni. (kivéve ha vega valaki) :)
6:00-kor találkoztunk is és teli gázzal célba vettük az erdőt, mentünk mint az állat... kb 50km/ó. Na nem azért mert rossz volt az út hanem kicsit elsakkoztuk a világosodás időpontját. Kiérkezésünk még sötétben volt, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy felülünk egy lesre addig még kivilágosodik. A leshez közeledve két Dám tehenet láttunk a szórón amik szerencsére nem vettek észre, így felmentünk a lesre. Fotózásra nem igazán volt fényhiányában lehetőség, bár Krisztián csinált róluk pár képet. Majd elmentek és jöttek helyettük Őzek.

Az biztos, hogy pályázatra nem kell ezeket a képeket beküldeni, mert a fény és a tudásom hiányában ezek ilyenek lettek. :(
Később lejöttünk a lesről, hogy cserkelünk egyet. Mondom a Krisztiánnak, hogy olyan divatos lett a mai világban a szelfizés, hát szelfizzünk mi is. :)
Áááá!Nem jóóóó csinálod..... csücsöríteni kell!!!!!!
Na így már jó!
Bár nem tudom, hogy miért kell csücsöríteni, de minden szelfin ezt látni. Szerintem divat a kacsacsőr. :)
Na mindegy!
Továbbállva semmilyen vadat nem tudunk fotózni... egy-két erdei kép és egymást fotóztuk, ami néha dokumentumfotónak jól jöhet.




A lényeg, hogy kint lehettünk az erdőbe! :)

  



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése