2012. május 10., csütörtök

Körút

Ma végre ki tudtam menni a természetbe. Jó régen nem jártam már kint, de mostanság nem úgy jöttek össze a dolgaim. Nem mentem az erdőbe, csak a szélére... Reménykedve, hogy hátha tudok fotózni egykét Bakot. Sétáltam egy nagy kőrt, de egy lepkén kívül semmit nem fotóztam.
Hmmm. Néha van ilyen is. Aztán visszamentem a kocsihoz és elindultam hazafelé. Alig mentem párszáz métert... a távolba megláttam egy őzet. Megálltam megtávcsöveztem és láttam, hogy egy fiatal Bak. Igen messze voltam még tőle úgyhogy még egy kicsit közelebb mentem kocsival. Majd kiszálltam és egy laposabb részen elindultam a Bak felé. Már jól közel voltam, de a Bak lement a kanálisba és a nád és gaz sűrűjében szem elől tévesztettem. Na mondom ennyi... azután még hosszában elsétáltam egy jó kétszáz métert és felkeltettem egy Sutát.
Egy két kép és ennyi.(Na jó volt az tizenöt kép is) Elindultam vissza az autóhoz és közben előkerült a keresett Bakom is. Csináltam róla is pár képet.
Ezután tényleg beültem a kocsiba és hazaszáguldoztam.

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok, csodás fotók, főleg ha számításba vesszük, hogy ezek mindössze 300m-en készültek.
    Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok minden akad itt Nagykőrös közelében, pedig én is idevalósi vagyok.(gondolok itt a barcogás fotóidra)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm Tamás! Örülök, hogy tetszik. :)
      Néztem az oldalad és ott is sok szép dolog van, de ha több időm lesz, akkor el is olvasom az élményeidet. :)
      Üdv.:Mikrobi75

      Törlés